Hotelácke Gastro Vianoce boli opäť nezabudnuteľné

Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera opäť priblížila atmosféru Vianoc. Chodbami školy sa šírila vôňa dobrého jedla, kávy, no stovky hostí si vychutnali aj fantastické dezerty či miešané nápoje. Gastro Vianoce už tradične očarili, upútali, aj inšpirovali.
Tak ako každý rok, študenti hotelovej akadémii pripravili mnoho odbytových stredísk.
Pozvanie prijali aj mnohí vzácni hostia, ktorých hotelová akadémia opäť očarila.
Súčasťou slávnostného otvorenia bol krst kalendára, ktorý je pokračovaním kuchárky Tradičné recepty Trnavského kraja. Recepty z knihy sa pripravovali na hotelovej akadémii.
Ďalšou pokrstenou publikáciou sa stala kniha At the beginning študenta Andreja Šulku.
Na záver treba azda už len poďakovať študentom a pedagógom za veľkolepé a v každom smere inšpiratívne podujatie, akým Gastro Vianoce jednoznačne sú.